Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Druhý víkend základního kurzu (1. – 3. 11. 2019)

Druhý víkend základního kurzu (1. – 3. 11. 2019)

Máme za sebou již druhý víkend základního kurzu. Po kratší pauze jsme se opět sešli v plném počtu. Tématem, které nás provázelo celý víkend, byl volný čas. Povídali jsme si o jeho důležitosti a možnostech jeho vyplnění. Nakonec si každý z nás mohl zmapovat, kolik času pro sebe v týdnu má, jak ho využívá, a případně jak by ho mohl trávit kvalitněji.
My jsme náš společný čas vyplnili hrami, tvořením, i vzpomínkou na naše zesnulé blízké. Na dušičky jsme vyrazili na hřbitov, kde jsme zapálili svíčku zesnulým, a vzpomněli i na ty, jejichž hroby ani v tento den nebyly zasypané květinami.
Počasí nám již druhý víkend nepřálo, proto jsme se rozhýbali alespoň v tělocvičně. Odpoledne jsme tvořili – vyřezali jsme dýně a udělali z nich překrásnou výstavku, opravdu jsme si dali záležet. Večer jsme měli odpočinkový, koukali jsme na film a mlsali přitom popcorn. Užili jsme si spolu příjemný čas, a možná i proto se všichni účastníci rozhodli při nedělním přijímacím rituálu v této sestavě pokračovat celý školní rok.
Veronika Semeráková
 

Fotky z akce naleznete ZDE