Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

POTRAVINY POMÁHAJÍ!

POTRAVINY POMÁHAJÍ!

Účastnili jsme se Národní potravinové sbírky – letos poprvé - 12. listopadu 2016. Organizuje ji Byznys pro společnost (BPS) ve spolupráci s Českou federací potravinových bank a
Armádou spásy.
Pro nás to letos byla premiéra. Naši kolegové a dobrovolníci měli stanoviště v obchodním domě Billa v Pardubicích na Náměstí republiky. Právě v sobotu sem dle informací, které jsme měli, příliš zákazníků nechodí. Byli jsme velmi mile překvapeni tím, kolik lidí nám bylo ochotno potraviny darovat. Měli jsme možnost pozorovat, jak mnozí zákazníci si do obchodu zaskočili „jen“ pro rohlík a místo toho nakonec nakoupili třeba celou igelitovou tašku pro sbírku! Vybrali jsme nakonec celkem 340 kg potravin!
Děkuji všem kolegům a dobrovolníkům – ale také milým prodavačkám z Billy a především lidem z Národní potravinové sbírky za možnost účastnit se tak cenné akce. Pro řadu našich konkrétních klientů, kterým budou naše potraviny určeny, to je opravdu velmi významná pomoc. Díky ní mohou snadněji překlenout často velmi těžké životní situace.

Monika Peterková

 

 

 

Ke stažení