Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

3.Víkend Pokračovacího kurzu II 15. - 17. 1. 2016

3.Víkend Pokračovacího kurzu II 15. - 17. 1. 2016

Další víkendový kurz je úspěšně za námi. Ačkoliv jsme se sešli v poměrně malém počtu, společný čas jsme pěkně využili. V pátek jsme se ohlédli za obdobím, které uplynulo od posledního setkání. Hlavním tématem byly prožité vánoční svátky. Následně jsme si zahráli společenskou hru Dixit.
Sobotní dopoledne jsme věnovali tématu bydlení – kde ho hledat, co vše se platí, na co si dávat pozor, abychom se nedostali do problémů apod. Celým povídáním nás provedl náš vzácný host, paní Lucie Jehličková, která má s tímto tématem letité zkušenosti. Velkým přínosem pro nás byla možnost se jí na cokoliv zeptat, což někteří účastníci hojně využívali. Po obědě jsme vyrazili na čerstvý vzduch. Došli jsme k letišti, kde bohužel nepřistávalo ani nevzlétalo žádné letadlo. Přesto jsme si procházku užili. Po návratu jsme si dotvořili společné tablo. Den jsme zakončili promítnutím dalšího ze zajímavých filmů, které nám předkládá světová kinematografie.
Film v nás zanechal hluboký dojem, takže jsme si o něm v neděli ráno popovídali. Své verbální i neverbální komunikační dovednosti jsme si ověřili při hře Aktivity. Víkend se vydařil, už se těšíme na další.


Bára Novotná, Anežka Moravcová

 

Fotky z akce naleznete ZDE