Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

4. víkend pokračovacího kurzu (2.–4. 2. 2018)

4. víkend pokračovacího kurzu (2.–4. 2. 2018)

Díky pololetním prázdninám přijeli jen ti nejstatečnější a chřipkám ti nejzdravější.  V menší skupince osmi účastníků se nám podařilo vytvořit moc hezkou atmosféru, ve které se dalo dobře pracovat, tancovat a hrát hry. Vojta si pro nás připravil moc hezký program s překvapením, často se totiž o sobě dovídáme jen to, co děláme špatně, co neumíme a sami na sebe se tak často přísně díváme. A tak jsme se zaměřili na vlastnosti dobré, co umíme a jaké dobré vlastnosti máme a nebylo jich málo.
Téma bydlení je pro samostatný život moc důležité, a proto jsme ve skupinkách přemýšleli nad výhodami a riziky nájmu, sdíleného bydlení a bydlení v domu na půli cesty.
Docela neznámá vodní elektrárna s přehradní nádrží kousek nad Slatiňanami se stala cílem našeho sobotního odpoledního výletu a ocitli jsme se v moc hezkém prostředí na úpatí vysočiny.
Dále jsme si při kurzu vyzkoušeli, jak lze dobít „baterky“ naší energie, a tak si vzájemně na záda s přidělaným nákresem baterky píšeme to, čeho si na druhých ceníme.
Už jsme za půlkou letošních kurzů a zbývají nám ještě tři setkání, na které se moc těšíme.

Jiří Křemeček

 

Fotky z akce naleznete ZDE