Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

5. víkend pokračovacího kurzu (16.–18. 3. 2018)

5. víkend pokračovacího kurzu (16.–18. 3. 2018)

Opět jsme se sešli na kurzu, na který jsme se všichni moc těšili, někteří si kvůli němu i zkrátili prázdniny. Hovořili jsme o svých prožitcích od minulého setkání. Do víru dění přišla jako nový člen týmu Gábina, která si svým laskavým přístupem všechny získala.
Ráno přijela jako host Lucka s příběhem vítězství nad víceletou drogovou závislostí. Strhujícím způsobem vyprávěla o tomto osobním boji, ve kterém obstála, zatím co ti, kteří se nevyléčili, zestárli jako lidské trosky, nebo už dnes nežijí. Je to téma, které se všech dotklo. Je až k překvapení, jak snadné je dnes si sehnat drogu, jak nebezpečně se může znovu a znovu opakovat příběh závislosti.
Odpolední výlet do přírody byl jen krátký, protože nás znovu po krátkém jaru navštívila pořádná zima. A tak bylo příjemné si poté zahrát pár her v naší teplé tělocvičně.
Sobotním večerem nás provedly nejrůznější rébusy, na které jsme jen obtížně přicházeli. Byli jsme spolu rádi a je už znát, že díky mnohým setkáním jsme si nějak blízko.
V neděli jsme zhodnotili, co jsme prožili a po dobrém obědě jsme se rozjeli do svých domovů. A nyní se už zase na vás těšíme na našem letošním předposledním setkání na konci dubna.

Jiří Křemeček

 

Fotky z akce naleznete ZDE