Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

VZÁCNÁ NÁVŠTĚVA (aneb Tereza Maxová u nás)

VZÁCNÁ NÁVŠTĚVA (aneb Tereza Maxová u nás)

S paní Terezií  Sverdlinovou, ředitelkou a paní Jiřinou Nachtmannovou, manažerkou pro provoz a granty z Nadace Terezy Maxové jsme již dlouho domlouvali jejich návštěvu u nás přímo v Centru Don Bosco SKM. O to víc nám udělalo radost, když na tuto návštěvu zavítaly spolu s patronkou celé nadace paní Terezou Maxovou osobně. Nadace nám významně přispívá na naši činnost a tak se všechny tři milé ženy chtěly „zblízka“ s naší prací seznámit.
Moc si vážíme skutečnosti, že jsme přes dvě hodiny jejich vzácného času mohli strávit v neformální atmosféře plné sdílení, upřímné pozornosti a otázek. Velmi nás potěšil zájem paní Maxové i jejích kolegyň o konkrétní příběhy mladých lidí, které podporujeme. Tři z nich (jedna i se svými malými ratolestmi) dostali možnost se s naší milou návštěvou setkat osobně.
Z rozhovoru bylo patrné, že naše „návštěva“ je s problematikou mladých lidí, které doprovázíme, dobře obeznámena. Setkání s paní Maxovou i jejími spolupracovnicemi nám uteklo neuvěřitelně lehce a mile. Jejich lidský přístup a skutečný zájem jsou i pro nás povzbuzením v práci, které se věnujeme.

Monika Peterková

 

Fotky z akce naleznete ZDE