Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

6. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (I) 25. - 27. 4. 2014

6. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (I) 25. - 27. 4. 2014

Tentokrát jsme se na víkendovém kurzu zaměřili na sebepoznání. V sobotním dopoledni nám dal příležitost k pravdivému odhalení sebe sama náš host, tohoto času naše ředitelka, zkušená psychoterapeutka Monika Peterková. V tomto cenném prostoru jsme objevili spoustu zajímavostí, překvapení nebo ujištění, která se týkala našich osobností.


Odpoledne jsme se pak nadýchali čerstvého jarního vzduchu na farmě ve Spojile. Potěšili jsme se a pobavili pohledem na milá zvířátka a na závěr procházky jsme se odměnili zmrzlinou.  Po návratu z výletu jsme se podívali do zrcadla, které odráží naše nitro a „zpytovali“ silné a slabé stránky. Klobouk dolů všem, kteří do toho šli a nahlédli na sebe skutečně pravdivě. Večer jsme si užili při našem oblíbeném fotbalu a zvládli jsme i film ze série Bludičky.


V neděli jsme se k němu vrátili a zjistili, že zachycení zajímavých momentů je silná stránka skupiny. Čas jsme věnovali také řešení neladů. Na závěr jsme se vzájemným poděkováním ujistili, že se stále učíme respektovat ostatní i sami sebe. Našli jsme mnoho velkých věcí i drobností, které přispěly k hezky strávenému víkendu.

Káťa Hubáčková

 

Fotky z akce naleznete ZDE