Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

6. Víkend pokračovacího kurzu I. 27.- 29. 4. 2012

6. Víkend pokračovacího kurzu I. 27.- 29. 4. 2012

Na kurz jsme se v pátek sešli v rozverné náladě. Neodolali jsme lákavému počasí a strávili podvečer s míčem na hřišti. Večer nechybělo sdělování novinek, zážitků a blízkých plánů, vždyť jsme se někteří přes měsíc neviděli.

V sobotu jsme měli opáčko finančních pojmů a zjistili jsme, že v tomto ohledu už mnozí účastníci nejsou amatéři. Také jsme vytvořili poutavé billboardy na telefonní paušál a předplacenou telefonní kartu a překvapivě jsme zjistili, že předplacená karta nám šetří peníze. Zvláště když nemáme dlouho dobito. Sluníčka a relaxu jsme si užili odpoledne u vody. Odvážní a otužilí ji vyzkoušeli na vlastní kůži. V podvečer nás navštívila paní realitní makléřka Lucie. Ta nám promítla příběh dvou mladých lidí, kteří s bydlením udělali příliš rychlé závěry a dostali se do dluhové pasti. Společně jsme hledali, jak se z toho můžeme poučit.

Byl by hřích nevyrazit do města v tak krásný „letní“ dubnový podvečer. Procházku nám zpříjemnilo pozvání na zmrzlinu. Díky, Moniko.

Komunikační schopnosti jsme vylepšovali sice v sobotu dopoledne, ale následující den jsme si je mohli u příjímacího pohovoru i ověřit. Možná se budete divit, jeden z účastníků má jako kameraman dobré zkušenosti, a tak jsme si pohovory i natočili. Luboši, dobrá práce. U dalších účastníků jsme zase objevili skrytý herecký talent. Myslím, že se všichni těšíme na další objevování na příštím kurzu, tentokrát se vypravíme na chaloupku do hor.

 

Káťa Hubáčková

Fotky z akce naleznete ZDE