Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

7. víkend Základního kurzu (19. – 21. 5. 2017)

7. víkend Základního kurzu (19. – 21. 5. 2017)

Máme za sebou závěrečný víkend Základního kurzu. Již v pátek všichni přijeli v dobré náladě a bylo vidět, že si poslední kurz chtějí užít.
Jak se chovat ve společnosti, kdo se představuje jako první, jak se ve společnosti používá mobilní telefon? Na tyto i další otázky ohledně slušného chování jsme si odpověděli během sobotního dopoledne, které bylo věnováno tématu Etiketa. Po obědě jsme se šli projít k řece do nedalekých Nemošic a po návratu jsme se již těšili na společný večer. Všichni jsme se hezky oblékly, připravili drobné občerstvení a mohli jsme začít. Večerní program byl v režii našich účastníků, takže jsme hráli hry, tančili a zpívali. Nedělní dopoledne bylo věnováno hodnocení kurzu a každý měl možnost se rozhodnout, zda budou chtít v následujícím školním roce pokračovat. Nesmírně nás těší, že pokračovat chtějí všichni!
Máme za sebou 7 víkendů, na kterým jsme zažili hromadu zábavy, dozvěděli se spoustu nových věcí, více se poznali a můžeme říci, že se z nás stala parta! Děkujeme všem účastníkům a těšíme se na další rok!

Iva Zdražilová

 

Fotky z akce naleznete ZDE