Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

7. Víkend Pokračovacího kurzu (26. – 28. 5. 2017)

7. Víkend Pokračovacího kurzu (26. – 28. 5. 2017)

Kurzy v letošním školním roce jsou za námi! O víkendu totiž proběhl závěrečný víkend s našimi sedmi statečnými účastníky Pokračovacího kurzu.
Po pátečním sdílení významných zážitků a událostí z období, kdy jsme se neviděli, jsme v sobotu formou zábavné soutěže „Riskuj“ zopakovali poznatky získané v tomto školním roce. Překvapilo nás, kolik si toho účastníci pamatují. Výsledky byly téměř vyrovnané a hra napínavá až do samotného konce. Před polednem jsme vyrazili na delší výlet do Hradeckých městských lesů, kde jsme se měli možnost za krásného počasí projít přírodou, popovídat a opéci buřty u malebného rybníka Výskyt. Po návratu jsme se pustili do příprav na společenský večer. Těší nás, že se každý zapojil a podílel na realizaci nachystanou aktivitou. Užili jsme si tak večer plný zábavných her a tance. V neděli jsme zavzpomínali na to, co jsme společně prožili, a promítli fotky z předchozích kurzů. V závěru jsme se postupně rozloučili prostřednictvím vzájemných poděkování a přání.
Našich 7 víkendů neuvěřitelně rychle uteklo. Děkujeme všem, kteří se na uskutečnění tohoto běhu kurzu podíleli, zejména za zapojení samotným účastníkům, především těm, kteří vydrželi až do konce, a tak obdrželi zasloužené osvědčení. Přejeme úspěšné zakončení školního roku, krásné prázdniny a na podzim na viděnou na dalších kurzech!

Bára Novotná

 

Fotky z akce naleznete ZDE