Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Poslední víkend Pokračovacího kurzu II (3.-5.6.2016)

Poslední víkend Pokračovacího kurzu II (3.-5.6.2016)

Kurzy v letošním školním roce jsou za námi! O víkendu jsme se totiž k poslednímu z nich sešli s účastníky Pokračovacího kurzu II.

Neuvěřitelně rychle to uteklo. Po pátečním sdílení zážitků z období, kdy jsme se neviděli, jsme v sobotu zrealizovali delší výlet Strádovským peklem. Zde jsme měli možnost nechat se unášet klidem krásné přírody, osvěžit se v řece, popovídat i opéci buřty. Po návratu do prostor centra jsme se vrátili k poznatkům získaným v tomto školním roce. Mile nás překvapilo, kolik si účastníci osvojili znalostí.  Následně jsme se pustili do příprav na společenský večer, který se pak nesl v duchu tance, zpěvu a zábavných her. Každý z nás se podílel na jeho realizaci připravenou aktivitou. Neopomněli jsme si promítnout fotky z minulých kurzů a zavzpomínat, co máme za sebou. V neděli jsme se pak postupně loučili prostřednictvím vzájemných poděkování a přání a celý víkend zakončili slavnostním obědem v restauraci.

Děkujeme všem, kteří se na uskutečnění toho běhu kurzu podíleli, a samozřejmě za zapojení samotným účastníkům, především těm, kteří vydrželi až do konce, a tak obdrželi zasloužené osvědčení.

Anežka Moravcová

 

Fotky z akce nalezneze ZDE