Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

7. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (I) 13. - 15. 6. 2014

7. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (I) 13. - 15. 6. 2014

Čas i naše vytrvalost nás dovedly do sedmého závěrečného víkendu Pokračovacího kurzu I. V pátek večer jsme se ponořili do 2. dílu žádaného seriálu Bludičky. V sobotu jsme pak po rychlé rozehřívací hře zhodnotili situace a chování jednotlivých rolí. Objevili jsme mnoho zajímavostí, ze kterých se můžeme poučit či inspirovat.
V další části programu jsme ztvárňovali naši představu očekávaného léta. Někteří vyjádřili plány, jiní přání a sny. Oběd se nám protáhl díky čekání na dovaření brambor. Zkrátili jsme si sice osobní volno, ale fotbalový zápas jsme si ujít rozhodně nenechali. Doplnili jsme ho ještě basketbalem a pak už nastal čas pro závěrečný test, který nám ukázal, jak jsme na tom s načerpanými vědomostmi za uplynulé víkendy. Posléze začaly přípravy na večírek, kde se představil každý účastník svým vlastním způsobem na přichystaném molu. To víte, že nechyběla hudba ani tanec.
V neděli jsme se ohlédli za vším, co jsme za uplynulé víkendy zažili a zvládli. Následovalo ocenění a vyslovení toho, co měl každý z nás na srdci. Někteří hodnotili, že načerpali nové informace, jiní zjistili, že nevěděli vše, jak si dříve mysleli, či objevili nové úhly pohledů. Někteří zase objevili sami sebe a mile je to překvapilo. Dobrá zpráva je, že příští rok v tom mohou pokračovat. Těšíme se na další sérii kurzů!

Katka Hubáčková

 

Fotky z akce naleznete ZDE