Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Byli jsme na Velehradě

Byli jsme na Velehradě

„VDĚČNÉ SRDCE JE VŽDY DOBRÉ“

Sv. Jan Bosco


Tento citát nás provázel celý uplynulý víkend. Přestože byl Velehrad celý víkend ozářen žhoucím sluncem, strávili jsme zde spolu s kolegy a několika přáteli čas od pátku do neděle. Tímto víkendem v Česku vyvrcholily oslavy 200 let od narození sv. Jana Bosca. Sešly se zde všechny složky „salesiánské rodiny“, zaměstnanci ze středisek a samozřejmě příznivci. Slavilo se neokázale, ale o to víc v atmosféře vstřícnosti, vzájemnosti a radosti z toho, že jsme spolu.
Měli jsme trochu strach z toho, jak to velké horko přežijeme. Díky bezvadné organizaci, velkému nasazení organizátorů a hlavně díky neuvěřitelné atmosféře, která na Velehradě mezi všemi panovala, jsme se vrátili s pocitem, že jsme sice trochu unaveni, ale povzbuzeni a obdarováni. Však se můžete podívat na salesiánský web nebo na pár našich vlastních fotek, byť jsme často tím, jak jsme byli vtaženi do děje, fotit zapomínali.
Děkujeme všem, kteří přispěli k tomu, že jsme setkání prožili tak hezky! A „Donu Boscovi“ při příležitosti jeho dvoustých narozenin děkujeme, že je pro nás stále nekonečnou a nevyčerpatelnou inspirací!

 

Fotky naleznete ZDE