Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

První víkend základního kurzu sk. 2 (24.–26. 9. 2021)

První víkend základního kurzu sk. 2 (24.–26. 9. 2021)

Loňský rok byl pro nás všechny velmi náročný, zažili jsme spoustu těžkých chvil, a proto máme o to větší radost, že můžeme opět rozběhnout Kurzy přípravy na život. Máme za sebou první víkend těchto kurzů a již teď se těšíme na další! 
Hlavním cílem tohoto víkendu bylo, abychom se mezi sebou všichni seznámili, proto páteční večer patřil právě seznamování. Hned po příjezdu jsme se navzájem představili, řekli o sobě pár vět. Po večeři následovalo BOZP a další důležité informace pro tento i nastávající víkendy, abychom si je všichni užili a vše proběhlo v pořádku.
Sobota se nesla v duchu pohody, lehké nervozity i zvědavosti. Společně jsme si řekli, co od víkendů očekáváme, jaké aktivity bychom chtěli dělat a co bychom chtěli probírat. Odpoledne jsme se vydali na výlet, kde jsme hráli různé hry a procvičovali paměť, abychom si zapamatovali naše jména. Opekli jsme si buřty a večer nás čekalo vyrábění památných krabiček a příběh na dobrou noc. 
Neděle byla trochu unavená, ale všichni jsme se snažili, abychom víkend mile zakončili. Čekalo nás zhodnocení víkendu a také naše křeslo, ve kterém jsme se měli rozhodnout, zda v kurzech budeme pokračovat. Víkend byl velmi příjemný a energický.
Veronika Vašinová

Fotky z akce najdete ZDE.