Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

1. Víkend Pokračovacího kurzu I (9. – 11. 10. 2015)

1. Víkend Pokračovacího kurzu I (9. – 11. 10. 2015)

Je tu nový školní rok a naši „záklaďáci“ pokračují v dalším Kurzu přípravy na život (Pokračovací I). Sešla se staronová skupina, jejímž cílem bylo se na sebe vyladit a rozhodnout se, jestli každý z nás chce v novém složení pokračovat.
V pátek jsme se „oťukávali“ a představovali se. Během soboty jsme si připomněli pravidla BOZP a PO, formou pantomimy jsme měli příležitost si ztvárnit pravidla kurzu. Pustili jsme se do kreslení koláže na téma „Prázdniny“. Po našem vytváření jsme zašli na výlet do Nemošic, při kterém jsme si užili spoustu legrace a her. Odpoledne jsme se vrátili k našim kolážím a dostávali se trochu pod povrch. Sdíleli jsme své zážitky a dojmy (např. co prožíváme a možná v nás z prázdnin ještě doznívá). Posléze jsme se odreagovali v tělocvičně a večer shlédli film Zrození šampiona. Neděli jsme začali reflexí filmu, za kterou následoval „rituál rozhodnutí se pro kurz“, zda chceme pokračovat, nebo ne a zhodnotili jsme celý víkend.
Celým víkendem se nesla pohodová atmosféra, sdílení, budování důvěry a otevřenosti. Užili jsme si spoustu zábavy i těžších chvilek, které nás stmelovaly. Těšíme se na další společné zážitky.

Jana Kuželová

 

Fotky z akce naleznete ZDE