Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

1. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (2) 11. – 13. 10. 2013

1. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (2) 11. – 13. 10. 2013

   Víkend začal těstovinovým salátem bez těstovin.:-) Ale podařilo se nám to během chvilky napravit a nenechali jsme si zkazit náladu. Ještě ten večer jsme se naladili na stejnou vlnu a také jsme se vrátili k dopisu – pozvání, které každý účastník obdržel. A mohli jsme vyplout. Kam? No, zatím se budeme držet v přístavu a v zátoce a zůstaneme v námořní škole.
   V sobotu dopoledne jsme si popsali stavbu lodi a mapovali, co je v našem životě ráhno, stožár, plachta či vlajka, a zda se odhodláme chopit kormidlo našeho života. Také jsme si prokázali úctu vyslovováním jmen a vzájemně si navrhli nová jména našich nových námořních lodí. V podvečer jsme naše lodi graficky ztvárnili, a že nás to bavilo, nemohli jsme se od pastelek a tužek odtrhnout. A výsledek stojí za to, vzniklo moře krásných lodí. Sobotní odpoledne jsme zvládli také „krok sun krok“ neboli procházku a večer jsme strávili v naší příjemné čajovně sdílením prázdninových zážitků.
   V neděli dopoledne bylo stěžejním bodem přihlášení se do řad námořníků. Všichni účastníci měli odvahu vydat se na náročnou cestu. Všichni byli také přijati a věříme, že plavbu každý z nich zdárně zvládne. Těšíme se na příště.. AHOJ.

Mořští vlci
Káťa & George

 

Fotky z akce naleznete ZDE