Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Den pro dětské domovy – 8.11.2014

Den pro dětské domovy – 8.11.2014

Na začátku dne Monika se svým hostem Zdeňkem představila náš projekt Na kole proti dluhům. Díky němu Centrum Don Bosco půjčuje pěkná kola svým klientům a ti na nich jezdí do práce. Jedno takové kolo užívá i Zdeněk, který nám velmi otevřeně vyprávěl o tvrdém životě, který má za sebou a o tom, jak mu naše Centrum  pomohlo nastartovat nový život.


V dalším bloku jsme přivítali Ing. Miroslava Lidinského - válečného veterána útvaru speciálních operací Vojenské policie, který si s námi povídal o svých zkušenostech z Afghánistánu, o válce s terorismem nebo i o službě státu či výhodách a povinnostech, které plynou z našeho členství v NATO. Debata byla tak poutavá, že nám skoro nestačili vyhrazené 2 hodiny. Pokud jste Miroslava propásli nebo se jen prostě chcete dozvědět víc, máte možnost. Pod článkem naleznete odkaz na video z pořadu Na plovárně, kde byl právě Miroslav hostem.


V tradiční soutěžní hře Labyrint jsme měli neobvyklou premiéru. Díky mé administrační chybě se hry zúčastnily 4 týmy. Žďár nad Sázavou, Janštejn a kombinovaný tým z Chrudimi a Velkého Meziříčí změřili své síly a jako vždy se víckrát zamíchalo s pořadím. Vytouženou výhru v hodnotě až 4000 Kč si ale nakonec odnášel právě kombinovaný tým „Velká Chrudim“. Ještě jednou gratulujeme!


Po obědě se na nás připravila pop-rocková skupina Czech-it! a den jsme jako vždy zakončili diskotékou na přání.


Už teď připravujeme program na příští termín, který bude 23.5.2015.

Vojtěch Peterka

 

Fotky z akce naleznete ZDE

 

Miroslav hostem Marka Ebena v pořadu NA PLOVÁRNĚ:

 

Píseň na podporu příslušníkům AČR, na jejímž videoklipu se podílel i Miroslav Lidinský:

 

Píseň SECRETS z připravovaného alba skupiny Czech-it!