Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Slavnostní Galavečer Oceňování 1.12.2014

Slavnostní Galavečer Oceňování 1.12.2014

Měli jsme tu čest účastnit se galavečera „Oceňování nestátních neziskových organizací, společensky odpovědných firem a dobrovolníků  pro rok 2014“.


Na večeru byli oceněni 3 naši dlouhodobí dobrovolníci! Pavel Hájek a Jan Šoltys obdrželi pozvání k návštěvě Senátu Parlamentu ČR od jeho místopředsedkyně paní Miluše Horské, Pavel Hájek byl navíc vybrán i panem Tomášem Zdechovským, poslancem Evropského parlamentu, k třídenní návštěvě do jeho sídla v Bruselu. Na večeru byla oceněna i paní Jarmila Nováková, která nám už léta přes své pracovní vytížení pomáhá na našich kurzech.


Večer, který jsme si hezky užili, se konal 1. prosince 2014 v kongresovém sále AFI Palace Pardubice. Pořádala jej Koalice nevládek Pardubicka, o. s. ve spolupráci s Pardubickým krajem, Europe Direct a Rytmus Chrudim o. p. s. Velmi lehce nás jím provedla paní Jolana Voldánová.


Máme radopst, že na večeru získali ocenění i společensky odpovědné firmy, které nás podporují: REAL TIME TECHNOLOGIES s.r.o. Dolní Roveň, EXPERIA GROUP s.r.o. Pardubice a GAMA s.r.o. Pardubice.


Dovolím si použít slova paní senátorky: „Mám velikou radost, že jsou mezi námi stále lidé, kteří žijí pro druhé…“ Pro naše Centrum je to příležitost poděkovat alespoň některým lidem, kteří nám nezištně pomáhají.

Děkujeme!

Monika Peterková

 

Fotky z akce naleznete ZDE