Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

2. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (II.) 13. – 15. 12. 2013

2. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (II.) 13. – 15. 12. 2013

Sešli jsme se sice po delší době, ale brzy se nám podařilo vytvořit dobrou atmosféru. V pátek jsme sdíleli novinky, také jsme se vrátili k pravidlům, nedílné součásti moře života. Pravidla jsou jako vlny, do kterých můžeme narážet, ale také je můžeme využít k plavbě.
V sobotu jsme objevovali sami sebe a zabývali se sebevědomím. Zamysleli jsme se nad našimi silnými stránkami i slabými místy. Sebevědomí je nezbytné při odmítání. To jsme zjistili při jeho nácviku. Po obědě jsme si užili vánoční atmosféry návštěvou Pernštýnského náměstí. Podvečer byl pak ve znamení finančních úvah. K čemu půjčka? Mám jiné možnosti? Od koho si vlastně půjčuji? Věděli jste, že sami od sebe? Náš host Pavel nám nasadil brouka do hlavy. Večer jsme strávili výrobou drobných dárků. Povedlo se nám pár pěkných kousků.
V neděli dopoledne jsme toho zvládli v rámci finančního tématu nad očekávání. Ještě jednou nás musím pochválit za aktivitu a pozornost. Posléze jsme si v kroužku přehazovali klubko pochval a díků. Našli jsme spoustu drobností, které vydaly za víkend na pěknou síť. Na závěr přišlo na řadu zapálení třetí adventní svíce, připomínka blížících se Vánoc a přání úspěšného bilancování na konci roku. Kéž by i ten následující přinesl mnoho dobrého.

Káťa Hubáčková

 

Fotky z akce naleznete ZDE