Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Třetí víkend základního kurzu sk. 2 (10.–12. 12. 2021)

Třetí víkend základního kurzu sk. 2 (10.–12. 12. 2021)

Začnu otázkou: „Víte, kolik překvapení můžete zažít za jeden víkend?“ My jsme jich zvládli minimálně deset a to dost významných!
 
Prvním byla návštěva váženého Mikuláše. Byť je to tradice spíše pro ty malé, rozhodně si i letos k sobě přivábil vnitřní dítě každého z nás. Druhým byl florbal. Znáte ten pocit: „ne, ne, já nejdu hrát, já bych vám to kazil, já to neumím“? Tak na ten jsme se úplně vykašlali a šli jsme do hry! Nabila nás neuvěřitelnou radostí a večer jsme si pak vážili endorfiny na kila. Nebo snad na litry? Třetím bylo večerní tvoření. Není obvyklé vidět naše energické mladé, jak tvoří svým milým obyčejná papírová vánoční přání. Bylo tu tolik soustředěnosti, spolupráce, uznalých pohledů na výtvory kamarádů i inspirace!
 
A těch dalších sedm? To byli naši mladí, kteří jsou pro nás takovým srdečným, nejen vánočním, dárkem. Doufáme a moc si přejeme, aby byl další společný rok s našimi mladými klienty plný veselých překvapení, dobré společné práce a abychom my všichni uměli zahlédnout v ostatních i malé zázraky, které třeba nejsou patrné na první pohled.
Gábina Macková

Fotky z akce najdete ZDE.